ENVIA LA TEVA PREGUNTA
| | Pregunta | 24- DES Al meu fill de 12 anys que té un trencament fibril•lar a l'abductor i és la segona vegada que li passa, li han comentat des del club que cal minorar el consum de carn vermella per prevenir lesions. És així? Per quina raó? Quina és la quantitat aconsellable?. | | Resposta | Des de el meu coneixement, el tema dels trencaments musculars es molt més complexa com per atribuir la re-ruptura a la ingesta de carn vermella. La prevenció de recidiva en una ruptura muscular depèn en gran mesura d’haver realitzat una correcta recuperació i posterior readaptació de la lesió, respectant correctament els temps de curació d’aquesta. El consell que et puc donar respecte a les lesions musculars es que el teu fill consumeixi carns magres (carns poc greixoses com el pollastre, el conill o el gall d’indi) i que el consum de carn vermella (vedella, xai, porc, poltre, ... ) es limiti a 2 vegades / setmana, intentant consumir sempre talls magres amb poc greix. També et recomano que deixi de menjar aliments ultra processats (cereals refinats, galetes, embotits, sucs, ...), augmenti el consum de fruites i verdures i que consumeixi peix blau 2 vegades a la setmana com a mínim. DANI GARCIA CARVAJAL Dietista-Nutricionista Col•legiat CAT 001010
| | Pregunta | 20-DES-2017 Voldria saber si la proteïna “whey gold” de sèrum és bona. | | Resposta | La proteïna whey gold de sèrum és la proteïna de sèrum de la llet, s’anomena why gold per la seva marca comercial. Haig de dir-te que és una excel·lent font d’aminoàcids essencials que ajuda a la nostra recuperació dels músculs desprès de l’esforç físic.
|
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 |