ENVIA LA TEVA PREGUNTA
Pregunta
18 GEN
El meu fill té la costum de prendre d’una a dues llaunes de refresc de cola diàries. Són bones per la pràctica esportiva?
Resposta
De cap manera. Els refrescos són begudes amb un alt contingut de sucre i per tant ajudaran al seu fill a augmentar de pes, i a més l’esposaran a malalties cròniques com la diabetis del tipus 2, i altres problemes mèdics. Una cosa és beure una beguda refrescant de tant en tant, i altre beure dues llaunes de cola al dia. Per tant, és molt important per la salut del seu fill que abandoni aquesta costum per la seva bona salut. Per tant, per la pràctica esportiva no es gens saludable, tot el contrari.
Pregunta
17 GEN
Quins efectes tenen els antioxidants? S’han de prendre?
Resposta
Els antioxidants han de formar part sempre de la nostra dieta i més si ens dediquem a l’esport. Quan fem exercici, s’incrementen els processos d’oxidació cel·lular del nostre cos, i per contrarestar-los es fa necessari la ingesta d’antioxidants. És molt millor que siguin naturals incorporant-los en la nostra dieta. Fem dinars saludables amb la ingesta d’antioxidants com els fruits vermells (mores, gerds, maduixes), bròquil, raïm, tomàquets, fruits secs, pastanaga, all, i aconseguirem de forma natural que el nostre cos combati a aquets radicals lliures que deterioren el nostre cos.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17